Електронен дневник

Уча.се

Moodle

Трима наши таланти ще участват в национална надпревара

ОУ "Георги Бенковски" изпраща в националната надпревара на международния конкурс „С очите си видях бедата” трима художници, които ще представят училището и града ни. Това са Радостина Димова, класирана на първо място в областната надпревара, Стела Пеева - отличена с втора награда и Александра Варламова - с трета награда.

Церемония по награждаване на отличените в областния етап на конкурса , обхващащ познанията на подрастващите за рисковете от бедствия и за начините на поведение и действие при тях, се проведе на 12 септември. Проявата е част от събитията в седмицата на пожарната безопасност и наближаващият професионален празник на огнеборците – 14 септември.

Честито на малките художници! Пожелаваме успех в следващия етап от конкурса!

Дворът светна!

Благодарим сърдечно за активното участие на ученици, родители и колеги в почистването на училищния двор днес. Радваме се, че в инициативата се включиха и бивши наши ученици. Надяваме се, че за всеки е ясно, че чистотата е здраве! Нека пазим чисто всичко около нас!

 

 

Чрез системата www.e-stol.com можете да поръчвате онлайн храна от училищния стол

  • Публикувана на Четвъртък, 05 Септември 2019 18:47

 

Уважаеми родители,

 

Искаме да ви уведомим, че в училището функционира системата www.e-stol.com, чрез която можете да поръчвате онлайн храна от училищния стол за своето дете. За да използвате системата ви е необходимо само устройство с интернет, като можете да използвате както компютър, така и телефон или таблет.

 

През учебната 2019/2020 година системата ще бъде отворена за поръчки от 12.09.2019, но имате възможност да се регистрирате и преди това.

Подробности четете тук: e-stol

Презентация

 

Наши художници ще бъдат наградени в конкурса "С очите си видях бедата".

  • Публикувана на Понеделник, 09 Септември 2019 16:37

На 12 септември от 10:15 часа в сградата на Пожарната ще е награждаването на децата, класирани на регионално ниво за конкурса "С очите си видях бедата". Сред победителите в конкурса има представители на ОУ „Г. Бенковски”.

Да почистим заедно двора на училището!

  • Публикувана на Четвъртък, 05 Септември 2019 10:34

Ръководството на ОУ „Г. Бенковски” кани учениците и техните родители, които имат желание, да се включат заедно с класните ръководители в почистването на училищния двор на 10 септември от 9.00 часа. Хигиенни пособия /найлонови торби и ръкавици/ ще бъдат осигурени. Нека дворното пространство стане по-чисто за Новата учебна година! Очакваме ви!

 

Baner1
baner2
baner3