Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Първо място за Стела Пеева в конкурс за рисунка "С очите си видях бедата"

Петокласничката Стела Пеева е класирана на Първо място във втора възрастова група в областния етап на конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" Бургас 

Протокол от проведения областен етап на конкурса 

Поздравления, Стела!

 

Последен звънец за седмокласниците на ОУ "Г. Бенковски"

Скъпи седмокласници,
Напускате нашето училище не само пораснали физически, но и със запас от знания, които ще използвате в бъдеще. Емоционални, вдъхновени, шумни и преуспяващи - такива ще ви запомним. С постиженията си в областта на математиката, литературата, спорта и изобразителното изкуство вие достойно представихте през изминалите седем години името на ОУ „Георги Бенковски“. Мотивирани от своите учители, вие сбъдвахте мечтите си. Тук открихте приятелства, които ще останат за цял живот. Ние ви дадохме примера да се борите за постигане на успехите си, да откривате доброто във всеки, да помагате на тези, които имат нужда, да обичате!
На добър час, пораснали деца!
От ръководството на училището

Творческа работилница в края на учебната година разви уменията на децата

Деветнадесет ученици от шести клас, участници в групата „Творческа работилница“, се запознаха с техниките квилинг и изработиха красиви картички и рамки. С помощта на техниката декупаж те направиха тематични подложки за чаши и различни видове бурканчета. Работиха и любимите за тях оригами. Последните часове в Работилницата бяха посветени на мартеничката. Това съобщи ръководителят на групата г-жа Деница Етова.
Благодарение на занятията в „Творческата работилница“ децата развиха фината си моторика , технологичната си култура – умения за изрязване, лепене, апликиране, навиване на ленти с инструмент за квилинг и не на последно място умения за работа в екип.
По време на занятията, които се проведоха от 17.06.2021 г. до 02.07.2021 г., учениците работиха с различни материали – хартия, бои, лепила, декупажна хартия, лак, прежди, мъниста и др.
 
Baner1
baner2
baner3