Проект "Образование за утрешния ден"

Електронен дневник

Иновативно училище

Уча.се

Електронен стол

Закуска 1-4 клас

Първо място за Стела Пеева в конкурс за рисунка "С очите си видях бедата"

Петокласничката Стела Пеева е класирана на Първо място във втора възрастова група в областния етап на конкурса за детска рисунка "С очите си видях бедата" Бургас 

Протокол от проведения областен етап на конкурса 

Поздравления, Стела!

 

Наша шестокласничка с приз "Дете на годината"

Шестокласничката Надежда Атанасова, която се състезава за карате клуб "Цанев", бе отличена с приз "Дете на годината" в категория спорт за постиженията завоювани през 2020 година, а инструкторът на клуба Йован Атанасов с приз "Детски треньор на годината".
Честито голямо признание на Надя!
 
Снимка: Флагман

Петокласник е награден от Община Бургас за постижения в областта на изобразителното изкуство

Петокласникът Христо Струменлиев бе награден с грамота от кмета на Бургас Димитър Николов за постижения в областта на изобразителното изкуство. Христо се изявява в Ателие за самоделия към НЧ "Изгрев-1909 г." Бургас. Грамотата е по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
Поздравления за Христо!
 

Теодора Петрова от 4. А клас отново с награда за рисунка

Рисунката на четвъртокласничката Теодора Петрова взе първо място в Националния конкурс „Ветеринарният лекар- лечител на човечеството“. Конкурсът бе организиран от Министерството на образованието и науката, Националния дворец на децата, НПГВМ „Иван Павлов“ гр. Стара Загора.
Поздравления за Теодора!

Наградиха четвъртокласничка, взела втора награда от конкурс за рисунка "Ботев - Пътят..."

Теодора Петрова от 4. "а" клас е отличена с втора награда от Националния конкурс за рисунка "Ботев - Пътят..." , организиран от Община Враца и Младежки дом – Враца, съобщи нейният учител по изобразително изкуство г-жа Милена Димитрова. Конкурсът, в който взеха участие много млади творци от всички краища на България, бе по повод 145 години от подвига на Христо Ботев и неговата чета.
Поздравления за Теодора!
Baner1
baner2
baner3